23 Mart 2016 Çarşamba

Valentino in ballerina :)(:

Bir 'bale' şovuna dönüşen Valentino Sonbahar/Kış 2016-17 defilesi; herkesi büyülerken Paris Moda Haftası'nda en çok konuşulanlar arasında yerini aldı! 


Maria Grazia Chiuri ve Pierpaolo Piccioli’nin bir piyanist eşliğinde ve bale gösterisi etkisinde hazırladıkları defile 'yavaşlayıp anı hissederek yaşamanın önemini' vurgulamak içindi.


“Modanın sadece kıyafetlerle alakalı olmadığını ve bu şovun yaşadığımız anın her saniyesini hissederek yaşamamızla alakalı olduğunu vurgulamak istediğini' belirten Chiuri, modanın içinde olduğundan ne kadar mutlu olduğunu da vurguladı.


Valentino’nun bu sezon favori detayı ise kesinlikle tüller…


Koleksiyonda kat kat tüllere ve farklı tasarımlara rastlıyoruz. Siyahlar içinde başlayan defilede ceket yakalı uzun paltoların altındaki tül eteklere bağcıklı botlar eşlik ediyor. Bu da Valentino’nun kendi mistik çizgisini nasıl sıra dışı bir şekilde yorumladığını gösteriyor. Yalnız tül değil kadife de sıkça kullanılmış, Tıpkı Haute Couture koleksiyonundaki gibi…


Valentino’nun favori renkleri olan toprak ve ten rengi tonları bu Sonbahar/Kış koleksiyonunda da yer alıyor.   Koleksiyonda yer alan uzun paltolar da oldukça beğenilen parçalardan.


AY'M - designbyAYCİNMUTLU




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder