9 Nisan 2016 Cumartesi

bi yaz rüyası' Dilek Hanif for KOTON



KOTON & DİLEK HANİF işbirliğiyle ‘Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ için yeni sezonda da bir araya gelerek yaza romantik bi'merhaba dedi.

Dilek Hanif for Koton koleksiyonu mezuniyetlerin ve yaz düğünlerinin romantik kurtarıcısı olarak karşımıza çıkıyor...


Farklı dokuların birleştiği koleksiyonda, desenler ve işlemeler bir arada!
Koleksiyonun en dikkat çeken parçası ise 3D etkisi ile canlanan çiçek desenli elbiseler maksi, midi ve mini boyları ile farklı ve romantik bir silueti aynı zamanda feminenlikle buluşturuyor.


Bu sezon şifonlar, organze kumaşlar, crepler, jakarlar ve geceye parıltı katan parlak örme kumaşlar ön planda olurken renk tercihinde soft tonlardan yana olan Dilek Hanif; özellikle pembe, şeftali, bej, ekru, siyah ve beyaz tonlarını ana renk paletinde bulunduruyor. Sezonun çarpıcı rengi mercan da Dilek Hanif for Koton koleksiyonundaki yerini almayı ihmal etmiyor. Omuz dekoltesinin öne çıktığı koleksiyonda volan detaylarla zenginleşen elbiseler, yaz davetlerinin vazgeçilmezi olmaya aday.


Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ilhamını yaz gecelerinden alan parçalarla, uçuş uçuş kumaşlar ve eğlenceli renk uyumu ile romantik ve çarpıcı bir nostalji vadediyor!
35 parçadan oluşan koleksiyon, 15 Nisan'dan itibaren satışta olacak.


AY'M - designbyAYCİNMUTLU



6 yorum:

  1. iadeyi ziyarete geldim. kotonun koleksiyonu kesinlikle çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bayıldım koton iyi çıkış yapti

    YanıtlaSil
  3. kotonun bir atak yapması şarttı. Kalitesi düşmeye başlamıştı iyice.Ama bu koleksiyon çok güzel olmuş :) Bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takipteyim bloğuma da bekliyorum sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil