4 Nisan 2016 Pazartesi

IPANA ile en beyaz senin olsun :)(:

Tarzınızı yansıtırken en önemli detaylarınız arasında 'neler yer alır?' desem, sıralamanız nasıl olur?

Kuşkusuz hepimizin sıralaması; doğru makyaj, dolgun kirpikler, bakımlı bir cilt, hacimli saçlar... 

Peki ya 'beyaz dişler' desem?

Kim istemez ki beyaz dişlerle sağlıklı ve güzel bir gülümseme ile ışıldamayı :)(:

Beyaz dişlerle sağlıklı ve güzel bir gülümseme için diş bakımına özen göstermek ve ihmal etmemek şart! Konu gülümsememin anahtarı olunca yeni çıkan ürünleri araştırıp denemekten kendimi alamıyorum :)(:

Bu ara raflarda gözüme çarpan ve Amerika'nın en büyük diş macunu markası olan Crest yani aslında Procter and Gamble'ın, Türkiye'de İpana markası ile sunduğu ve  içeriklerin tamamen aynı olduğunu öğrendiğim ürüne merak sardım. Dünyada ilk defa beyazlatıcı bantları üreten bir marka olduğu için 3 boyutlu Beyazlık ailesi oldukça ilgi çekici geldi ve özellikle de '3 günde %100'e kadar lekesiz dişler' iddiasını duyunca kendime karşı koyamadım :)(:



Diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekeleri %100’e kadar etkin biçimde çıkarıp ve bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmamızı sağlayan mucizevi iksir ile tanışmanızı öneririm. Unutmadan; P&G ve İpana ürün performansına o kadar güveniyor ki, memnun kalmazsanız paranızın 2 katını iade ediyor.

Eee artık arzuladığımız beyaz ve sağlıklı dişlere kavuşmak çok da zor değil di mi; çünkü İpana 3D White Perfection var :)(:


AY'M - designbyAYCİNMUTLU



1 yorum: