16 Mart 2016 Çarşamba

MBFWI - day I - 5th Position


İstanbul'da doğan ve ilhamını bale-danstan alan mayo/bikini markası 5th Position; adını klasik balenin temel başlangıç pozisyonlarının sonucu ve en uzmanlık gerektireninden alıyor.

Dansçı/kareograf Buse Uğur ve endüstri ürünleri tasarımcısı/model Ezgi Bozkurt'un ilk ortak koleksiyonu geçtiğimiz sezon MBFWİ'da görücüye çıkmıştı.

Bir balerinin elegan ama güçlü duruşunu yansıtmaya çalışan koleksiyonun her parçası içinde bir dansçı kadar özgür ve rahat hareket imkanı sağlıyor.


2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu yine Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında tanıtan 5th Position; enerjisini yazdan alanlar için tasarladığı zarif mayolar bu yaz "Kabuğun Sakladığı" koleksiyonu ile plajlarla buluşacak.


Yeni koleksiyonunda kumun inciye dönüşmesini anlatan 5th Position, yine en önemli çıkış noktası olarak; yalınlık, silüeti vurgulayan ince detaylar, rahat hissetmek ve gerçekten rahat olmak adına tasarladığı tasarımları bir araya getirmiş. Koleksiyonun renkleri ise pastel tonlarda ve parlak dokulu kumaşlardan oluşuyor.

AY'M - designbyAYCİNMUTLU



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder