5 Mart 2016 Cumartesi

H&M* gölü'nün büyüsü


Paris'deki tarihi Bourse de Commerce binasının kubbeli çatısının altında gerçekleşen H&M Studio 2016-17 Sonbahar/Kış Defilesi'nin esin kaynağı; güçlü kadınlar ve bağımsız zihinlerin güzelliğiydi.


Ünlü modeller, bir kadının bireyselliğini ve kadın karakterinin zenginliğini ifade eden görünümlerle podyuma çıktılar.

Aralarında Amber Valetta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park ve Hari Nef gibi isimlerin de bulunduğu mankenler, defileye özel olarak oluşturulmuş; donmuş bir gölün berraklığı ve büyüsüne sahip podyumda yürüdüler.

Koleksiyonu; tamamen kadınların gücü,güzelliği ve bu gücü stilimizle nasıl yansıttığımız olarak özetleyen H&M Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson, el işçiliği ile güçlü terzilik arasındaki kontrastı sevdiğini vurguladı.


Bu sezon öne çıkan 'omuz ve bel' vurgusu H&M koleksiyonunda da hakimdi. Bu vurgu ile feminen siluete yeniden ilgi gösterilirken, siluete kovboy şapkalarının ve çizmelerinin draması ve duruşu eklendi.

Air ikilisinden Nicolas Godin tarafından özel olarak hazırlanan; müzik ile defilenin modunu yükseltmek için kullanılan koro canlı olarak şarkılar söyledi.

Sınırlı sayıda olan koleksiyonun, 8 Eylül'den itibaren 200 mağazada satışa sunulacağı açıklandı.
MERAKLILARINA DUYURULUR :)(:

AY'M - designbyAYCİNMUTLU



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder