28 Mart 2016 Pazartesi

90'lardan Metalik bi' Karlie...


2016 İlkbahar/Yaz kampanyası için 4 farklı tema hazırlayan MANGO; her ay yeni kampanya yüzü ile tanıtmayı planladığını geçtiğimiz aylarda açıklamış ve ilk olarak >>> kabile ruhu KENDALL ile canlanıyor! & ikinci olarak >>> MANGO'da Liu Wen dönemi! ile sizlerle paylaşmıştım.

Şimdi ise 3. tema olan; 90'ların grunge tarzından ilham alan 'Yeni Metalik' trendini sunma görevi, henüz 23 yaşında olmasına rağmen top model tacına sahip olan Amerikalı model Karlie Kloss'ta!



Sırasıyla Kendall Jenner ve Liu Wen tarafından sunulan Kabile Ruhu ve Yumuşak Minimal trendlerinden sonra, Nisan ayında müzik sahnelerinin ve dönemin estetiğinin metalik bitirişlerle canlandırıldığı Yeni Metalik trendiyle 90'ların grunge tarzına odaklanılıyor.

Rock 'n' roll unsurları arasında, mini etekler, boxy ceketler ve bolca kot. Çekici, şık ve umarsız. Topuklu ayakkabılar, yarım botlar ve spor ayakkabılar, şıklık ve cesaret karışımı kıyafetlere bir kıvrım veriyor.

Çekimleri Şubat ayı başında Londra'daki bir stüdyoda yapılan kampanya, Nisan ayında caddeleri ve farklı reklam platformlarını süsleyecek.

 Çekimlerde; makyajı Miranda Joyce, saçı Paul Hanlon ve fotoğraf çekimine ritm katan The Kills grubunun lideri müzisyen Jamie Hince'in işbirliğine emanet etti.


AY'M - designbyAYCİNMUTLU




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder